valymas_sausu_ledu

Maisto pramonė turi išlaikyti higienos ir švaros standartus,todėl gamybos įranga turi atitikti visus keliamus reikalavimus. Maisto perdirbimo ir pakavimo įranga apsineša riebalais, vašku, klijais ir kitomis apnašomis. Tradiciniai valymo metodai, kaip valymas vielos šepečiais, abrazyvais, tirpikliais, reikalauja daug laiko, yra mažai veiksmingi, lyginant su sausuoju ledu. Didelė maisto ir gėrimų gamintojų dalis, jau įvertino valymo sausuoju ledu pranašumą, kaip nekenksmingą, tausojantį įrengimus, nepaliekanti antrinių atliekų valymo būdą.

  • duonos ir pyragų konvejeriai;
  • mėsos cechai;
  • šokolado konvejeriai;
  • elektriniai komponentai;
  • filtrai;
  • klijavimo, pakavimo įranga;
  • maišymo įranga;
  • pjaustymo įranga;
  • vaflių kepimo įranga.
  • saugesnis valymas;
  • nenaudojami chemikalai;
  • nenaudojamas vanduo;
  • nėra abrazyvinio poveikio;
  • nėra antrinių atliekų;
  • nėra prastovos;
  • nereikalauja ardymo